neděle 1. dubna 2012

Mrak nad Jedovou chýší

Těžký endorfinový mrak, který se usadil pod přístřeškem Jedové chýše v sobotu odpoledne, byl tak hustý, že jím ani mobilní signál nepronikl. Pod podezřelým názvem Třídní schůzka běžecké školy se zde sešla doopravdy podezřelá partička. Zvláštní podivně vyhastrošená individua s nepřirozeně rozzářenými výrazy, která jedno přes druhé vykřikovala něco o ríl tajmech a ofišl tajmech, hemstringách, finiši, krizi a protivětru. Od každého (a každé) se vzhůru vinul tenounký nenápadný proužek, aby se u stropu spojil v houstnoucí nebezpečný mrak.  

Je to zvláštní a nepochopitelné. Kouřit se v hospodách nesmí, ale zamořovat prostředí takovým jedovatým svinstvem, to jako by nikomu nevadilo. Naštěstí obsluha stačila včas zareagovat a bez ohledu na finanční ztráty omezila přísun proviantu. Jen díky jejímu obětavému zásahu se podařilo udržet koncentraci nebezpečného endorfinu pod hygienickými limity.

Strohá tisková zpráva celou pochybnou akci maskuje takto: "Stejně jako loni se po úspěšně absolvovaném Hervis 1/2Maratonu Praha sešli frekventanti a příznivci Běžecké školy Miloše Škorpila na třídní schůzce. Schůzka se tentokrát konala v zastřešené zahrádce restaurace Jedová chýše ve Vodičkově ulici. Účastníci na místě doplnili zásoby tekutin, minerálů, bílkovin a sacharidů, vyměnili čerstvě nabyté zkušenosti a poté v klidu odběhli do svých domovů."

Nepodceňujte prosím riziko otravy endorfiny. Jako odstrašující příklad přinášíme několik fotografií. Omluvte prosím zhoršenou technickou kvalitu. Atmosféra Jedové chýše byla opravdu "hustá".











Mezi typické příznaky otravy endorfiny patří ztráta ostychu. před sdělovacími prostředky ...


Hlavní endorfinový dealer. Na tomto obrázku se nám podařilo odhalit, v čem spočívá jeho nebezpečí. Má jednu ruku dlouhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat