úterý 22. března 2016

Jiříkův okruh? Ano a ne že ne!

Pal! Nepal! Pal! Nepal! Vzpomínáte si na tu filmovou scénu? Tento týden se na běžeckých stránkách a termínovkách vyskytovalo něco podobného. Jiříkův okruh bude. Ne, nebude! Bude! Nebude! Bude! Takže je čas uvést vše na pravou míru a prozradit definitivně, jak to bude: BUDE!

Věci se mají tak, že otec zakladatel, tedy Jiřík, až doposud hlavní a největší pořadatel, pár dnů před závodem vyběhl do lesa a zde si pořídil nepříjemné a bolestivé zranění na noze. Když se dal natolik do pořádku, že byl schopen komunikovat s okolím a rozesílat zprávy, bylo jeho první myšlenkou, že bez jedné zdravé končetiny nebude schopen závod uspořádat.

Jenomže když začal tuto smutnou zvěst šířit do éteru, uvědomili jsme si, že Jiřík už ten svůj závod tak dobře rozjel, že uspořádat jeden ročník bez jeho fyzické přítomnosti pro nás bude vlastně brnkačka. Po menším přemlouvání se nám podařilo rozehnat Jiříkovy pochyby lépe než bolesti, takže nakonec souhlasil: Ano, pětadvacátý ročník Jiříkova okruhu bude v ohlášeném termínu na obvyklém místě.

Tedy on možná nějaké pochybnosti měl a má, ale statečně dělá, jakože nemá. Takže Vy závodníci a závodnice, kteří a které jste se chystali přijít tento pátek dopoledne pod Barrandovský most, neváhejte a přijďte. Budeme se snažit uspořádat závod úplně stejně, jako by ho pořádal Jiřík. Snad se nám to alespoň částečně podaří. No a když se něco nepovede? Tak doufáme, že budete shovívaví. On to Jiřík příští rok zase vezme pevně do ruky a uspořádá pořádně.

Takže ještě jednou pro jistotu: Jiříkův okruh bude!

_____________________________________________________________________
Pár faktů na závěr:

Propozice:

Datum a místo: 25.03.2016, Praha

délka tratě: 7,5 km, ročník: 26..  (mapa)
čas prezentace: 9:00 - 9:50 hod., místo prezentace: Praha 5, Hlubočepy, Pod Barrandovským mostem (mapa)
čas startu: 10:00 hod., místo startu: Pod Barrandovským mostem
startovné: 50 kč (2 €), odměny: Finanční v každé kategorii + foto pro každého běžce.


Jiříkův okruh v termínovce behej nebo na bezvabehu

On-line přihlášky

Mapka trati




Žádné komentáře:

Okomentovat